Ekne idrettslag har i mange år hatt trimkasser på flere plasser. Mange har skrevet navnet sitt i trimbøkene opp igjennom tiden. Nå har styret besluttet å fornye dette tilbudet og vil ta i bruk Trimpoeng-appen for registrering av turer.

Idrettslaget har i mange år lagt til rette for at folk på Ekne skal komme seg ut og være aktive. Vi tror at denne appen vil øke aktiviteten.

Det er en fin blanding av korte og lengre turer.

Deltageravgiften er 100,- for alle over 18 år. Vi ønsker å gi barn og unge under 18 år gratis deltagelse.

Alle som får mer enn 1000 poeng har muligheten til å vinne utrekkspremier. Hvor mange uttrekkspremier det blir kommer an på hvor mange deltagere vi blir. Vi premierer minst 10%. Alle premiene på denne konkurransen blir uttrekkspremier. Vi premierer derfor ikke topplasseringene.

                                                                                     Ta kontakt om det er noe du lurer på. Vi ønsker dere alle en god tur!! Bli med – Trimposter Ekne 2023

Våttåberget

Våttåberget er en del av #tipåtopp og er et turmål hvor du får testet klatreegenskaper og høydeskrekk :)
Vi kan friste med en fantastisk utsikt på toppen.Sønningen Idrettshytte

Sønningen Idrettshytte er en av mange turmuligheter her på Ekne. Idrettshytta ble først satt opp i 1946(?), men ble i 2020-2021 revet fullstendig ned å bygd opp på nytt. I etterkant så ble myrene klopplagt og det er mulig å komme seg tørrskodd til Sønningen. Dette turmålet er en del av #tipåtopp , men er tilgjengelig året rundt da det kjøres skispor om vinteren.


For flere turmuligheter last ned Trimpoeng-appen å bli med rundt omkring på Ekne: 

Trimposter Ekne 2023 (trimpoeng.no)